AVATUD

T K N R 10.00 - 18.00
L 10.00-14.00
Iga kuu viimasel reedel suletud
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt

laupäev, 30. oktoober 2010

Koos raamatusõpradega

Pildistas Maia-Liisa Kasvandik

Möödunud aasta lõpul arutasime, mida huvitavat ette võtta algaval lugemisaastal. Tuli ettepanek, et võiks välja selgitada parima lugeja.
Neljapäevane koosviibimine algas üsna pidulikult. Meie väikeses kollektiivis oli koguni kaks oktoobrikuu juubilari. Ulatasime Jutale ja Lainele lilled ning siis algasid uudised.
Kohalikust raamatukogust on kõige rohkem raamatuid laenanud Uulu Lasteaia õpetaja EVA METSATALU. Tänu Evale on raamatukogul väga hea koostöö lasteaia kollektiiviga.
Värske perioodikaga on alati kursis igapäevane raamatukogu külastaja SALME OLLINO. Salme loeb ka palju raamatuid, võtab aktiivselt osa raamatuüritustest ja ta oli täiskasvanud õppija nädalal tubli õppija.
Ei saa me läbi Jutata... Kui mina suures lugemissaalis raamatuid laenutan, siis JUTA SINIMÄE vestleb raamatukogu puhketoas raamatusõpradega. Põhjamaade raamatukogunädalal täidab Juta oma vanaema kohustust ja läheb lasteaeda Andersenist üritust tegema.
Tublimad said Apollo kinkekaardid. Aktiivsetele raamatusõpradele jagati lugemisaasta järjehoidjaid.
Kuna oktoobris möödus 110 aastat August Mälgu sünnist, siis seekord pöörati tähelepanu nimetatud kirjaniku loomingule.
18. novebril kell 14.00 oodatakse kõiki sugupuu ning arhiiviallikate huvilisi ajalooarhiivi loengule ja detsembri algul räägime põhjamaade kirjandusest. Jälgige reklaami!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar