AVATUD

T K N R 10.00 - 18.00
L 10.00-14.00
Iga kuu viimasel reedel suletud
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt

teisipäev, 14. detsember 2010

Lugeda on hirmus lahe!

6. detsembri pärastlõunal kogunesid Uulu Kultuuri- ja Spordikeskuse lavasaali Tahkuranna valla lapsed, et üphiselt panna punkt lugemisaastale. Ürituse korraldasid Ladies Circle Estonia LC6 Pärnu naised. Tahkuranna algkool-lasteaia lapsed toodi kohale ja hiljem sõidutati koju selleks tellitud bussiga.

Ürituse juht oli Karlsson isiklikult. Laura Arumi juhendatud näitering esitas lastele vahva "Lumeloo". Külla tuli raamatu "Mai tänava hiired" autor Urvi Grossfeldt, kes rääkis lastele raamatu saamisloo. Karlssonil õnnestus kirjanikutädilt teada saada, et hiirteraamatule on ka järge oodata.

Tahkuranna valla lasteaiad-koolid said kingituseks autori autogrammiga raamatud ja maiustustekotid. Koos Karlssoniga sai piparkooke krõbistatud ja lauldud-mängitud. Märkamatult jõudis kätte aeg lahkuda, kuid rõõmsat elevust jagus kogu õhtuks.

Uulu lasteaia lapsed on tänulikud Liblika rühma Angeliina emale Külli Laanepõllule, kes meile selle toreda ürituse korraldas ja soovivad talle ja kogu LC6 Pärnu toimekale naisperele rahulikku jõuluaega ning häid mõtteid uude aastasse.
Uulu lasteaia õpetaja Eva Metsatalu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar