AVATUD

T K N R 10.00 - 18.00
L 10.00-14.00
Iga kuu viimasel reedel suletud
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt

kolmapäev, 23. november 2011

Huumor põhjalas

Selle aasta jubelihõnguline Põhjamaade raamatukogunädal algas 14. novembril. Juba 15. korda toimuva ürituse teema oli seekord "Huumor põhjalas". Kodudest toodi lasteaeda raamatuid ja siis pandi üles raamatunäitus "Põhjamaade lasteraamat". Seal oli eesti- ja võõrkeelseid raamatuid. Mina näiteks leidsin kodust mõned soomekeelsed raamatud.

Koolilapsed lugesid igal hommikul lasteaias ette naljakaid lugusid ühest Astrid Lindgreni raamatust Need on: "Lärmisepa tänava Lota", "Lastepäev Bullerbys", "Pipi Pikksukk", "Karlsson tuleb sünnipäevale", "Vahtramäe Emil". Nädal lõppes pannkookide küpsestamise ja söömisega, mis olid väga maitsvad.
Tommyd, Annikad ja Pipid ehk Mesimummide rühma lapsed kuulasid hoolega etteloetud lugusid ning joonistasid pilte Astrid Lindgreni raamatute tegelastest. Need pildid panin suure lugemissaali seinale. Lepatriinude rühma lapsed tõid näitusele kaks suurt Pipit: üks Pipi oli tüdrukute joonistatud, teine Pipi oli poiste joonistatud. Pipide ees tegime rühma pildi, kuhu kutsuti ka raamatukogutädi. Aitäh tublidele joonistajatele! Näitus on väga lahe. Tulge kindlasti seda vaatama!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar