AVATUD

T K N R 10.00 - 18.00
L 10.00-14.00
Iga kuu viimasel reedel suletud
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt

teisipäev, 31. oktoober 2017

Kohtume raamatukogus!

Oktoobrikuul külastasid aktiivselt väikesed ja suured raamatusõbrad raamatukogu. Tuli juurde 21 uut lugejat.
12. 10. õhtul kohtusid siin KLUBI "AJARADADEL" liikmed, et tähistada suviseid sünnipäevi ja arutada jooksvaid küsimusi. 
TÄISKASVANUD ÕPPIJA NÄDALAL  toimus koolitus "Uued raamatud lasteaiaõpetaja töölaual", kus tutvustati aasta jooksul raamatukokku saabunud raamatuid. Õpetajatele jagati soovitusnimestikud, nende abil valitakse hiljem raamatuid. Pildil on õppijad. 16. 10. pärstlõunal tutvustati lasteaia saalis uusi raamatuid lastevanematele ja lastele. Samas oli raamatuväljapanek LUGEMISEKS JA ETTELUGEMISEKS LASTELE. 
18.-20.10. olid RAAMATUKOGUTUNNID uuest lugemisvarast õpilastele. Siin nad nägid ja kuulsid, milliseid toredaid raamatuid on lastele ja noortele ilmunud. Koolilapsed lugesid üksteisele katkendeid ette ja võtsid raamatuid läbilugemiseks kaasagi. Pildil on 1. klass.  
Raamatukogu külastasid lasteaialapsed. MESIMUMMID vaatasid pildiraamatuid ning kuulasid jutukesi kokatädidest ja nende tööst. LIBLIKATELE loeti ette loomalugusid ja vaadati raamatuid loomadest. Raamatud "Kuldkiharake ja kolm karu" ja "Kakuke" võeti rühma kaasa, sest lapsed hakkasid tegema OMA RAAMATUT. LEPATRIINUD registreeriti lugejateks. Nemad lähevad järgmisel aastal kooli. Iga laps sai rühma kaasa võtta ühe raamatu. Pildil on uued lugejad. JAANIMARDIKATELE räägiti raamatukogust ja raamatutest ning muidlased vaatasid uusi lasteraamatuid. Mõni päev hiljem nad joonistasid raamatukogus. Tulge raamatukokku vaatama laste kunstinäitust Raamatukogupäevadest!
Kuu viimasel reedel osalesin Raamatukogupäevade pidulikul lõetamisel Pärnu Keskraamatukogus, kus mind õnnitleti Aasta raamatukoguhoidja nominendi tiitli puhul.
Häid lugemiselamusi kõigile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar