AVATUD

T K N R 10.00 - 18.00
L 10.00-14.00
Iga kuu viimasel reedel suletud
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt

reede, 19. november 2010

Raamatu esitlus

Laupäeval, 13. novembril oli raamatukogus raamatu esitlus, kus lastele mõeldud kakskeelset (eesti-vene keeles) raamatut "Sirelite haldjas" tutvustas raamatu autor Tahkuranna valla Laadi küla elanik Alevtina Chepurnaya .
2006. aastal toimus samas ruumis Alja luulekogu "Hinge peegel" esitlus.
Ürituse juhatas sisse Juta Sinimäe, kes rääkis kirjaniku
elust ja tegevusest. Alevtina esines väga emotsionaalselt vene keeles, teda oli hea kuulata. Eesti keeles luges uuest luulekogust luuletusi Juta.
Kõvade kaantega raamat "Sirelite haldjas" on ilusa kaanekujundusega. Raamatu illustreeris kirjaniku tütar Oksana Chepurnaya. Teose tekst ja pildid on läikival paberil. Raamatus on lihtsad lasteluuletused perest, loodusest ja teistel teemadel ning üks jõulumuinasjutt. Hea meel on sellisesse raamatusse autogrammi saada.

Raamat sobib lugemiseks igale eale: kõige pisematele pildi- ja ettelugemise raamatuks, põhikooli vanemate klasside õpilased aga saavad lugeda venekeelset teksti keeleoskuse arendamiseks.
Alja kinkis raamatukogule äsja ilmunud raamatu. Raamatukoguhoidja tänas kirjanikku suurepärase kingituse eest ja ulatas talle kaunid lilled. Raamatusõbrad jäävad ootama Tahkuranna valla kirjanikult uut luulekogu.
Pildid tegi Helje Pulk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar